Puslapiai

2010 m. rugpjūčio 18 d., trečiadienis

make it double


Matau daugiau pliusų nei minusų, kad išvykstam dviese. Ir vėl :) Gal bus savotiškai nauja pradžia, gal šviežiais namais pakvips. Nes dabar man Vilnius ir dar keli Europos miestai asocijuojasi su pačiais įmanomais blogiausiais atsiminimais ir jausmais, kartais paminint Briuselį net supykina, norisi prankykti ir apsimesti, kad manęs niekas nepažįsta. Ir naujiems žmonėms tada aš noriu apsimesti, kad nieko neprisimenu. Kaip susikurti tuos kitokius prisiminimus, nei jie yra dabar..?
Taigi bėgu nuo Vilniaus, nuo sušikto išdavysčių miesto.
Gal ten gaiviau kvepės, gal daugiau erdvės bus, gal delnais plačiais naujus pojūčius semsiu.
Nuo žmonių vardų, nuo miestų vardų, prisiminimų gal ten nelabai pabėgsiu. Bet labai tikiuosi prisipildyti daugiau, nei esu sukaupusi dabar.
Taigi.. iki !

4 komentarai:

Darius Kalinauskas rašė...

Sorry, bet nesusilaikysiu pasakes, kad wow! niekada kazkaip nezinojau, kad rasau kaza tokio :) visiskai inykau i tai ka rasei, kaip i kokia laiko duobe, net nepastebejau kaip 30min praejo :D tikrai wow, dabar dar i kita bloga einu ko parasyti :)

Sima rašė...

Oho, Dariau :) po tokio komentaro net norisi kažkiek daugiau ar/ir dažniau čia parašyti! Dėkui, labai smagu :)

Antanas B. rašė...

Simona, enstumk taip any Vilniaus, kai kieno keliai niekur iš čia neveda ir teks susigyvent su tuo kas yra. O ko nematau , to ir nėra :)

Anonimiškas rašė...

Sekmes jums dviems :) Laikau spygas, kad kitur tikrai butu jum (tau) geriau ;)